Σεμινάρια του ΕΦΕΤ για επιχειρήσεις τροφίμων και εργαζόμενους σε αυτές
10 Αυγ 2018
Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας Γ’ κατηγορίας για εργοδότες
10 Αυγ 2018

Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Sial Paris 2018

Μοιράσου το άρθρο:

Μετά την επιτυχημένη παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL PARIS 2016, το Επιμελητήριο Μαγνησίας συνεχίζοντας τις δράσεις του, με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του, την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους αποφάσισε να συμμετάσχει στη SIAL 2018 που διοργανώνεται από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018, στo Παρίσι.

Η Δ.Ε. SIAL PARIS φιλοξενείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στο κύρος αυτής, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα special events που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής απήχηση που έχει, καθιστούν τη SIAL PARIS μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες όσον αφορά την προβολή τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό.

Το Επιμελητήριό μας θα καλύψει μέρος του κόστους του πακέτου συμμετοχής σε ενιαίο εκθεσιακό περίπτερο, εντός του οποίου θα παραχωρηθεί χώρος στην κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.

Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει την ενοικίαση του χώρου, την κατασκευή της δομής, τον εξοπλισμό, τις εκτυπώσεις γραφικών, τη μεταφορά των προϊόντων προς και από την έκθεση, κάρτα εισόδου και προσκλήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας 2421094700 επιλογή 5, κα Ελένη Πασχάλη.

Μοιράσου το άρθρο: