Η mezzo soprano Τζένη Χατζηδήμου μιλά  στην ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ
5 Ιούλ 2018
Η ερμηνεύτρια Ζωή Τζαλαβρέτα στην ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ
19 Ιούλ 2018

Ο Βαγγέλης Ματζαφλέρης μέλος της ροκ μπάντας Ρ3ΥΜΑ μιλά για τα νέα τραγούδια τους

Μοιράσου το άρθρο:

Η Δέσποινα Τσούκα  φιλοξένησε  τον Βαγγέλη Ματζαφλέρη  μέλος των  P3YMA μίλησαν για την ελληνική ροκ μουσική και έπαιξαν για πρώτη φορά τα 6 νέα  τραγούδια της μπάντας.

Οι Ρ3ΥΜΑ είναι μια ροκ μπάντα από το Βόλο που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2017. Αρχικά, τα δυο ξαδέρφια και συνονόματοι, βρέθηκαν μουσικά και άρχισαν να δουλεύουν ένα υλικό από τραγούδια που είχαν στα “συρτάρια τους”αλλά και καινούργια. Στη συνέχεια και γύρω στο Νεοέμβριο, ήρθε στη παρέα ο κιθαρίστας Δημήρης Δεμίρης και το “πείραμα” άρχισε. Δείνουν έμφαση στη δύναμη αλλά και στη μελωδία, έχουν το δικό τους ήχο και ύφος, τραγούδια με ελληνικό στίχο και πραγματικά ήρθαν για να μείνουν. “Ο ΘΥΡΩΡΟΣ” και το “Μ’ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ”,είναι δυο από τα τραγούδια του CD τους με τίτλο “Ρ3ΥΜΑ vol 1”,που θα κυκλοφορήσει σύντομα και που ήδη ακούγονται από ραδιόφωνα ανά την Ελλάδα αλλά και στο youtube. “Ο ΘΥΡΩΡΌΣ”μάλιστα, συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους του κοινού στο διαγωνισμό TOP 20 Απριλίου και Μαίου του μουσικού περιοδικού «Πεντάγραμμο», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ανάμεσα σε αξιόλογα τραγούδια.

Για τους Ρ3ΥΜΑ έχουν γράψει, μεταξύ άλλων”…αναμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα της δουλειάς της, όντας βέβαιοι πως θα μας εντυπωσιάσουν, αφού είναι και οι τρεις τους ταλαντούχοι και ερωτευμένοι με τη μουσική και τη δουλειά τους! Γνωρίστε τους, ανακαλύψτε τους και αγκακαλιάστε τους!”. Τα μέλη της μπαντας είναι:Βαγγέλης Ματζαφλέρης/φωνή & μπάσο, Δημήτρης Δεμίρης/κιθάρα & Βαγγέλης Κατσούρας/τύμπανα. Σε 3 τραγούδια του CD συμμετέχει στα πλήκτρα ο Κώστας Ματζαφλέρης.

Μοιράσου το άρθρο: