Έργα συνολικού προϋπολογισμού 5,3 εκατ. ευρώ ξεκινούν στη Μαγνησία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
12 Ιούλ 2018
Έργα 1εκ.€ και πλέον ξεκινούν άμεσα στην Καρδίτσα
12 Ιούλ 2018

Μ. Δραμητινός: Όλοι οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τις εκλογές στο υπηρεσιακό συμβούλιο

Τέλος Φεβρουαρίου 2019 θα λειτουργήσει ο μαγνητικός τομογράφος

Μοιράσου το άρθρο:

Όλοι γνώριζαν για τις εκλογές στο υπηρεσιακό συμβούλιο, επισημαίνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Ματθαίος Δραμητινός και οι παρατάξεις που με ανακοινώσεις τους στον τύπο κατηγορούν τη διοίκηση για απόκρυψη της διεξαγωγής των εκλογών, απλά έχουν απαξιωθεί και κάνουν μόνο «πολιτικό θόρυβο».

Η ανακοίνωση:

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τον τύπο για τις καταγγελίες των δύο συνδικαλιστικών παρατάξεων «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» και «ΔΑΚΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ», για τις υποκινούμενες εκ μέρους της Διοίκησης κινήσεις, για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβούλιου του Νοσοκομείου μας.
1) Αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο «δόλιος τρόπος», όταν η γνωστοποίηση για υποψηφιότητες εκπροσώπων στο Υ.Σ. διακινήθηκε με το αριθ. πρωτ. 15412/3-7-2018 έγγραφο και με ρητή εντολή να μοιραστεί σε όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου και στο Κ.Ψ.Υ.
Ψευδώς αναφέρεται ότι έγινε οργανωμένη διαμαρτυρία εργαζομένων, παρά μόνο των δύο παρατάξεων που προφανώς αδυνατούν να κατέβουν σε εκλογές μετά τα χαμηλά ποσοστά που πήρανε στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων και Εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας .
2) Κατανοούμε ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν τις επανειλημμένες εκλογικές ήττες, μιας και οι εργαζόμενοι τους γύρισαν την πλάτη που από την παλαιότερη κατεστημένη «παντοκρατίας τους» στηριγμένη στη ευνοιοκρατία, τον εκφοβισμό και τις μικροεξυπηρετήσεις των παλαιότερων χρόνων. Οι εργαζόμενοι σαφώς προτιμούν την αξιοκρατία, την εργασιακή ειρήνη και την ενότητα στο κοινό όραμα που επικρατεί σήμερα.
3) Ενημερώνουμε ότι από 3-7-2018 η ρητή εντολή της Διοίκησης ήταν να μοιραστεί σε όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και του Κ.Ψ.Υ., οπότε προφανώς οι κοινές τους διαμαρτυρίες είναι μόνο για «πολιτικό θόρυβο», κινούνται μάλλον τιμωριτικά απέναντι στους συναδέλφους στην ενημέρωση ωστόσο αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αδυναμία διαχείρισης αλλά και κατανόησης των νέων δεδομένων, μιας και τα ποσοστά των καταγγελλομένων έχουν μειωθεί σημαντικά
Η Διοίκηση δεν αναγνωρίζει καμία αβλεψία ή σκοπιμότητα παρά μόνο πιθανή αδυναμία ανασυγκρότησης και συμμετοχή στις εκλογές από τις κατεστημένες παρατάξεις.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, δίνουμε παράταση για υποβολή υποψηφιότητας έως τη Δευτέρα 16-7-2018″

.

Μοιράσου το άρθρο: