Δράσεις του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού και δημιουργία νέων τμημάτων
12 Ιούλ 2018
Παίρνω χαρά από το μεγάλωμα του παιδιού μου;
12 Ιούλ 2018

Ενημέρωση Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για επεισόδιο με Δ. Λιβογιάννη

Μοιράσου το άρθρο:

Αναφορά της χθεσινής απειλητικής κίνηση εναντίον των κ. Φώτη Λαμπρινίδη και της επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσας Οικονόμου από τον δημοτικό σύμβουλο Βόλου Δ. Λιβογιάννη, έκαναν οι δύο σύμβουλοι στην Αστυνομία ενώ θα ενημερώσουν με αναφορά τους και τον δικηγορικό σύλλογο Βόλου, μέλος του οποίου είναι ο κ. Λιβογιάννης. Επιπλέον ο κ. Λαμπρινίδης, όπως δήλωσε και στην ΕΡΤ Βόλου, θα υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος όσων των συκοφάντησαν στη χθεσινή συνεδρίαση, λέγοντας «ανυπόστατα πράγματα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα σε ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις ο κ. Λιβογιάννς, υποστήριξε ότι δεν είχε απειλητική διάθεση, απλά κινήθηκε προς το μέρος τους από αγανάκτηση, όταν άκουσε τον Φ. Λαμπρινίδη να του λέει «κάτσε κάτω ρε μαλάκα». Δήλωσε, ωστόσο, ότι σέβεται και εκτιμά τον κ. Λαμπρινίδη.
Από την πλευρά του ο κ. Λαμπρινίδης επισήμανε ότι κανείς δεν άκουσε αυτό που άκουσε ο κ. Λιβογιάννης, επικαλούμενος μάλιστα το ίδιο το προεδρείο και την πλειοψηφία. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Λιβογιάννης κινήθηκε απειλητικά σε βάρος τόσο του ίδιου όσο και της Νατάσας Οικονόμου, και απομακρύνθηκε υποβασταζόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση 

Ο κ. Λαμπρινίδης αναφερόμενος στα όσα τους καταμαρτυρούσε ο κ. Καντόλας, ότι δηλαδή πήρε ο γιος του ένα κανονάκι από το τότε Δημοτικό Ωδείο Ν. Ιωνίας, ανέφερε ότι τέτοιο περιστατικό δεν υφίσταται. «Είναι ένα θέμα που ποτέ δεν απασχόλησε τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και το ανασύρουν κάποιοι Στεφόπουλοι, Καντόλες κλπ. Όταν ο μικρός μου γιος  ήταν μαθητής στο Δημοτικό Ωδείο δήμου Ν. Ιωνίας,  είχε νοικιάσει ένα όργανο όπως και τα χιλιάδες παιδιά στα τμήματα ωδείου. Κατέβαλε κανονικά τη συνδρομή του και έχουμε έγγραφα ότι το παραδώσατε κλπ. Δεν ξέρω τι εννοούν αυτοί οι άνθρωποι». Επισήμανε ότι θα ζητήσει τα πρακτικά της συνεδρίασης και θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων των συκοφάντησαν. 

Απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε η παράταξή του από τον κ. Καντόλα, που τους θεωρεί υπεύθυνους για τις δικαστικές του περιπέτειες, επισήμανε ότι «εμείς  δεν κουκουλώσαμε αλλά θίξαμε ένα μείζον θέμα. Είχαμε ένα σκάνδαλο, μια τεράστια οικονομική και πολιτική ζημιά που πληρώνει ο δημότης και ηθική βλάβη με τα πεπραγμένα του πρώην δήμου  Αισωνίας. Αυτή την ευθύνη δεν την ανέλαβε ο κ. Καντόλας και αντί να κάνει αυτοκριτική για υπηρεσίες του, μας επιτίθεται.  Το θέμα είναι ότι αθωώθηκε στο Εφετείο ενώ πρωτόδικα καταδικάστηκε για επτά χρόνια; Κοίταξε να σώσει τον εαυτό του και να τα φορτώσει όλα στον ταμία.  Αντί να συνδράμει να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο, ρίχνει τις ευθύνες αλλού». 

Μοιράσου το άρθρο: