Πάνω από 4,5 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση δρόμου Ανηλίου-Τσαγκαράδας
11 Ιούλ 2018
Ποια ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ εγκρίθηκαν στη Μαγνησία
11 Ιούλ 2018

Σε δημοπρασία η εκμίσθωση καταστήματος στο άλσος «Ανδρέας Βαλαχής»

Μοιράσου το άρθρο:

Τους όρους διεξαγωγής της δημοπρασίας δημοτικού καταστήματος  στο Άλσος Ανδρέας Βαλαχής, στη Ν. Ιωνία, συνολικού εμβαδού 341 τ.μ., ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση  η Οικονομική Επιτροπή. Το κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναψυκτήριο, εστιατόριο ή ουζερί, περιλαμβάνει αίθουσα πελατών, κουζίνα και χώρους υγιεινής, ενώ για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εξωτερικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο πλακοστρωμένος χώρος έμπροσθεν του κτιρίου.

Η τιμή εκκίνησης της πλειοδοσίας θα οριστεί στο ποσό των 12.000 € ετησίως (1.000 € μηνιαίως), πλέον χαρτοσήμου υπέρ του Δημοσίου 3,6% και η διάρκεια της μίσθωσης θα οριστεί σε πέντε έτη.

Η περίληψη διακήρυξης θα τοιχοκολληθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν τη δημοπρασία. Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τη Διεύθυνση Οικονομικών – Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων, Λ. Ειρήνης 131, πρώην Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, τηλ. 24213 53127 και 24213 53128.

Επιπλέον η Οικονομική Επιτροπή κατακύρωσε στο μοναδικό ενδιαφερόμενο του διαγωνισμού, την προμήθεια έτοιμων γευμάτων  για τη σίτιση απόρων, του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, του ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου, διάρκειας ενός έτους και συνολικής δαπάνης 500.205,40 €.

Ακόμη, η Επιτροπή ενέκρινε την απευθείας ανάθεση δημιουργίας Παιδικής Χαράς στη θέση Πλατανάκια της Δ.Ε. Ιωλκού, προϋπολογισμού 23.840,28 ε με τον ΦΠΑ.

Μοιράσου το άρθρο: