Ποια ολιγομελή τμήματα των ΕΠΑΛ εγκρίθηκαν στη Μαγνησία
11 Ιούλ 2018
Η Τυροκομική «Rear» ενισχύει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας
11 Ιούλ 2018

Καταγγελίες ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου επιχείρησε να αποκρύψει τις εκλογές για το υπηρεσιακό συμβούλιο»

Μοιράσου το άρθρο:

Για «άθλιες μεθοδεύσεις» σε σχέση με την εκλογή δύο αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων του Νοσοκομείου στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο καταγγέλλει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου, η παράταξη Ενωτική Κίνηση Γιατρών Νοσοκομείου Βόλου.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση,  τα μέλη της διοίκησης «απέκρυψαν με δόλιο τρόπο την προκήρυξη των εκλογών από την πλειοψηφία των εργαζομένων αναρτώντας την μόνο σε ελάχιστους πίνακες ανακοινώσεων και όχι όπως γινόταν πάντοτε με κοινοποίηση σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Ελάχιστες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων έγινε αντιληπτή η μεθόδευση και υπήρξε διαμαρτυρία εργαζομένων προκειμένου να μην προχωρήσει η διαδικασία και να υπάρξει παράταση ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι. Αντί να υπάρξει προσπάθεια να διορθωθεί η υποτιθέμενη αβλεψία η Διοίκηση συνεχίζει απτόητη τη διαδικασία πιστοποιώντας ότι πράγματι υπάρχει σκοπιμότητα.
Προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα έστειλαν email στις 13:48 μ.μ. στο τέλος της βάρδιας γνωστοποιώντας την προκήρυξη των εκλογών.

Πιστεύουμε ότι εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας και δημοκρατικής ευαισθησίας από τη μεριά της Διοίκησης, θα πρέπει να ανασταλεί για λίγες ημέρες και να γίνουν εξ αρχής όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρχει πλήρη ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου αλλά και ο απαραίτητος χρόνος για τη συγκρότηση των συνδυασμών και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων».

Μοιράσου το άρθρο: