Μεθυσμένοι αλλοδαποί προκάλεσαν φασαρίες στο Εξπρές Σκιάθος 
14 Ιούν 2018
Οι συνταξιούχοι της Καρδίτσας συμμετέχουν στην πανθεσσαλική συγκέντρωση στη Λάρισα
14 Ιούν 2018

Στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας σε εκδηλώσεις

Μοιράσου το άρθρο:

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Σκακιού, ένα διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου, μια παιδική – εφηβική χορευτική συνάντηση και ένα τουρνουά καλαθοσφαίρισης, είναι οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται το προσεχές τετραήμερο στη Μαγνησία με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα η Σκακιστική Ένωση Βόλου (Σ.Ε. Βόλου), η Πνευματική Στέγη Περιστερίου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν το «1Ο Διεθνές Τουρνουά Σκακιού» που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως  23 Ιουνίου  2018 στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου.

Σκοπός του τουρνουά είναι η διάδοση του αθλήματος του ζατρικίου (σκάκι) και η ευγενής άμιλλα μεταξύ των παικτών. Το ζατρίκιο προσφέρει ισόρροπη ανάπτυξη του σώματος και του πνεύματος και άψογη αθλητική και κοινωνική συμπεριφορά. Σήμερα το σκάκι χαρακτηρίζεται ως «βασιλιάς των παιχνιδιών» και  ως το δυσκολότερο, επιστημονικότερο και ωραιότερο πνευματικό άθλημα. Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες και επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές του Πηλίου.

Το Λύκειο Ελληνίδων Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν την Παιδική-εφηβική χορευτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στον Αλμυρό στις 17  Ιουνίου 2018.

Πρόκειται για μια παιδική-εφηβική χορευτική συνάντηση με την συμμετοχή εκτός των τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού αλλά  και την συμμετοχή ενός 35μελούς ακόμη χορευτικού συγκροτήματος του Λυκείου των Ελληνίδων Ιωαννίνων, πολύ γνωστού στο πανελλήνιο  «Τα Σαρακατσανάκια».

Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΒΟΛΟΣ 2004» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το «Διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου» που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από 18 ως 21 Ιουνίου 2018.

Στο διεθνές τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου θα συμμετέχουν ομάδες από την Κροατία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία. Το τουρνουά θα διοργανωθεί στα πλαίσια της προβολής και ανάπτυξης του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, κάτι που προωθεί και θέλει και η UEFA. Από την προσέλευση των αθλητριών, γονέων και συνοδών των ομάδων που θα παραμείνουν στην πόλη μας τις ημέρες του τουρνουά, προβλέπεται οικονομικό όφελος και για την τοπική κοινωνία του Βόλου αφού αναμένονται περίπου 200 άτομα από τις παραπάνω χώρες.

Το BASKETBALL CLUB VOLOS  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν την Τελετή Λήξης του «Τουρνουά καλαθοσφαίρισης»  που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο τους μήνες Μάιο-Ιούνιο 2018. Η τελετή θα αρχίσει με αγώνες επίδειξης όλων των παιδιών που θα συμμετέχουν, θα συνεχιστεί με ομιλίες των διάσημων καλεσμένων παικτών ή προπονητών και θα λήξει με τις απονομές σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη τόνισε «το επόμενο τετραήμερο στη Μαγνησία θα πραγματοποιηθούν σημαντικά αθλητικά γεγονότα, που θα φέρουν αρκετό κόσμο στο Νομό μας. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε κοντά στους Συλλόγους και στους διοργανωτές αυτών των εκδηλώσεων, τους στηρίζουμε έμπρακτα και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρών στις παραπάνω εκδηλώσεις».

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: