Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: «Μπρος τσίρκο, πίσω δέντρα!»
14 Ιούν 2018
Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας: «Με την προσφυγή μας πετύχαμε να σταματήσει η ασέλγεια στο Πήλιο»
14 Ιούν 2018

Καταγγελία για το επεισόδιο με τους Ρομά από το Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο

Μοιράσου το άρθρο:

O Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν .Καρδίτσας με ανακοίνωσή του καταγγέλλει οποιαδήποτε μορφή βίας , που λαμβάνει χώρα σε εργασιακό χώρο ,»πόσο μάλλον στο χώρο του Νοσοκομείου, εκεί όπου οι εργαζόμενοι προσπαθούν καθημερινά, όλο το 24ωρο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους συμπολίτες μας , με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Καταρχάς να τονίσουμε , ότι κατανοούμε και συμμεριζόμαστε την θλίψη και τον πόνο της οικογένειας για την απώλεια του παιδιού τους και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Όμως αποδοκιμάζουμε- κατακρίνουμε και καταγγέλλουμε την βίαια συμπεριφορά και τα επεισόδια που συνέβησαν χθες στο χώρο του Νοσοκομείου.
Η Χειροδικία εναντίον συναδέλφων ,ιατρών, νοσηλευτών και όχι μόνο – οι Βανδαλισμοί στο χώρο της παιδιατρικής κλινικής θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτες και κατακριτέες συμπεριφορές.
Θα πρέπει λοιπόν να ερχόμαστε στο χώρο της εργασίας μας, κάτω από τη σκιά του φόβου????
Θα πρέπει οι γιατροί μας να δηλώσουν παραίτηση ???
Θα φτάσουμε στο σημείο να αναστείλουμε την λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής ????
Ζητούμε από την Διοίκηση την αύξηση των ατόμων ,που εργάζονται στον χώρο της φύλαξης , έτσι ώστε και οι εργαζόμενοι αλλά και οι συμπολίτες μας, που εισέρχονται στον χώρο του Νοσοκομείου να νιώθουν ασφαλείς.
Ζητούμε επίσης από το αρμόδιο Υπουργείο να αναλάβει τις ευθύνες του και να προβεί άμεσα σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο χώρο της φύλαξης και έως ότου συμβεί αυτό να αυξήσει την χρηματοδότηση για την έστω προσωρινή κάλυψη αυτών των θέσεων.
Τέτοια περιστατικά είναι εις βάρος τόσο των εργαζομένων όσο και των συμπολιτών μας».

Μοιράσου το άρθρο: