Φωτιά σε έκταση με πουρνάρια στην Κερασιά
14 Ιούν 2018
Συγκέντρωση και πορεία από το ΠΑΜΕ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο
14 Ιούν 2018

Χωρίς κόσμο το συλλαλητήριο ΕΚΒ -Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

Μοιράσου το άρθρο:

Για μια ακόμη φορά, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΕΚΒ και του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ για συμμετοχή στο σημερινό πανεργατικό συλλαλητήριο,στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, ενάντια στο νέο νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε το μεσημέρι στη Βουλή.
Ο Πρόεδρος του ΕΚΒ, κ. Θαν. Παπαδημόπουλος, απέδωσε την μηδαμινή σχεδόν συμμετοχή στο γεγονός ότι η κυβέρνηση άλλαξε την ώρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για την μία σήμερα το μεσημέρι, με αποτέλεσμα, πολλοί να θεωρήσουν ότι το συλλαλητήριο που είχε προαναγγελθεί για τις 7 το απόγευμα, δεν θα γίνει.
«Εμείς είμαστε εδώ, να μοιράσουμε φυλλάδια στον κόσμο και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας» δήλωσε ο ίδιος.
Ερωτηθείς για τα προαπαιτούμενα, εξάλλου,  τόνισε ότι έχουν να κάνουν με άμεσους κι έμμεσους φόρους που θα επιβληθούν, με μείωση αφορολόγητου και με πολύ μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις.
«Κάποιοι Υπουργοί, είχαν δεσμευτεί και υποτίθεται θα είχαν παραιτηθεί, αλλά δυστυχώς η καρέκλα είναι γλυκιά κι έχουν γαντζωθεί σε αυτή» τόνισε μεταξύ άλλων.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. Μαγνησίας της ΑΔΕΔΥ, κ. Φιλ. Κωνσταντινίδης, ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να εκφράσουμε την αντίδρασή μας για τη γενικότερη πολιτική της υπερφορολόγησης. Κάθε μέρα προστίθενται νέα βάρη στους εργαζομένους. Ο αγώνας είναι διαχρονικός. Ο ΕΝΦΙΑ είναι ανεβασμένος, το αφορολόγητο θα φτάσει στα 6.000ευρώ κ.α.. Οι τράπεζες που δε θα έπαιρναν κανένα σπίτι, παίρνουν την πρώτη κατοικία και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές».

Μοιράσου το άρθρο: