ΠΜΣ: Σχεδιασμός Μαθήματος και Ανάπτυξη Διδακτικού Υλικού σε Σύγχρονα Περιβάλλοντα Μάθηση
12 Ιούν 2018
Φιλοξενία Βούλγαρων δημοσιογράφων στη Σκιάθο
12 Ιούν 2018

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Πανεπιστημίου

Μοιράσου το άρθρο:

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας η Γραμματεία Βόλου του ΠΑΜΕ μεθαύριο Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Πανεπιστημίου, όπου καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις γυναίκες, να απαντήσουν αγωνιστικά στην κυβερνητική προπαγάνδα και στις νέες απάτες της κυβέρνησης.

«Με το σύνθημα «μπροστά οι δικές μας ανάγκες» να δυναμώσει η πάλη απέναντι σε εργοδοσία-κυβέρνηση-ΕΕ, απέναντι σε νέα και παλιά μέτρα», καλεί το ΠΑΜΕ που τονίζει ότι η .κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει τις επόμενες μέρες με τη γνωστή μορφή του κατεπείγοντος, νέο πολυνομοσχέδιο με δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στην τέταρτη αξιολόγηση.
Σύμφωνα με το ΠΑΜΕ, κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης που τάζει λαγούς με πετραχήλια όσον αφορά τις συλλογικές συμβάσεις και τον κατώτερο μισθό. Η «μεταμνημονιακή Ελλάδα» όχι μόνο δεν φέρνει ανάκτηση των απωλειών και ανακούφιση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αντιλαϊκή επίθεση με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ.

Το ΠΑΜΕ ζητά να δυναμώσει ο αγώνας για αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές, κατάργηση όλων των αντεργατικών αντιλαϊκών νόμων και των 3 μνημονίων, επαναφορά, υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ και κανένας εργαζόμενος κάτω από τα 751 € και νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας. Επίσης ζητά να μη γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, τους φόρους να πληρώσει το μεγάλο κεφάλαιο, να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, τα χαράτσια και η φοροληστεία, να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου και να γίνουν προσλήψεις στα δημόσια Νοσοκομεία, στα σχολεία, μόνιμων πλήρους απασχόλησης εκπαιδευτικών και υγειονομικών όλων των ειδικοτήτων.

Μοιράσου το άρθρο: