ΠΑΜΕ Καρδίτσας: Μπροστά οι δικές μας ανάγκες – Συγκέντρωση την Τετάρτη
11 Ιούν 2018
1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Δωματίου Θεσσαλίας
11 Ιούν 2018

‘Εκθεση φωτογραφίας από τη ΛΕΦΚΚ: «Λατσί Γκίσκη» …καθαρή ψυχή 

Μοιράσου το άρθρο:

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυσή της, η Λέσχη φωτογραφίας και κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕ.Φ.Κ.Κ) διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Λατσί Γκίσκη» …καθαρή ψυχή 
Το θέμα της έκθεσης περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό μελών της λέσχης από τους δυο οικισμούς Ρομά στην περιοχή της Μαύρικας και των Σοφάδων.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο του Φωτοκινηματογραφικού Μουσείου στη Δημοτική αγορά Καρδίτσας 
Διάρκεια έκθεσης: Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 έως 
Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 
Εγκαίνια: Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 20:30

Στην έκθεση συμμετέχουν οι: Αποστολός Δημήτρης, Αρβανίτης Σεραφείμ, Αργύρης Βασίλης, Αρχοντή Σοφία, Βαρσάμης Θανάσης, Γιαννακόπουλος Γιάννης, Γουλιώτης Σωτήρης, Διαμαντή Βαλεντίνα, Κωστάμης Θωμάς, Λάππας Θωμάς, Λιάτσος Στέλιος, Μπρουζιώτης Θεόφιλος, Ξένος Κώστας, Παγανός Ηλίας, Παγουρτζής Αχιλλέας, Παππάς Δημήτρης, Σδρόλια Φαίη, Τάτσιος Γιώργος, Τσιόγκα Αθηνά, Χρηστάκος Περικλής.
Επιμέλεια έκθεσης: Χρηστάκος Περικλής

«Ευχαριστούμε το Κέντρο Κοινότητας, παράρτημα Ρομά Καρδίτσας και τη ΜΚΟ Ρομά χωρίς σύνορα».

Σύντομο βιογραφικό:
Η Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Καρδίτσας (ΛΕΦΚΚ) ιδρύθηκε το 1978 με σκοπό τη μετάδοση της φωτογραφικής τέχνης και τεχνικής καθώς και την καλλιέργεια της τεχνικής και κουλτούρας της κινηματογραφικής τέχνης. Στόχοι της Λέσχης μας είναι η διάδοση της Φωτογραφίας και του Κινηματογράφου, ως μέσων προσωπικής έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας, η ανάδειξη και οπτική διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, καθώς και η επικοινωνία, μέσω αυτών, με το ευρύ κοινό.
Η ΛΕΦΚΚ πραγματοποιεί κάθε χρόνο μαθήματα φωτογραφίας, οργανώνει και φιλοξενεί εκθέσεις και προβολές, ενώ διαθέτει “εν ενεργεία” σκοτεινό θάλαμο (διατήρηση της γνώσης της κλασικής φωτογραφίας) καθώς και ειδική βιβλιοθήκη για την ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών και φίλων της.

Μοιράσου το άρθρο: