Ίδρυση Μουσείου βιοτεχνικής-βιομηχανικής ιστορίας της Μαγνησίας
16 Μαΐ 2018
Παρουσίαση ποιητικής συλλογής «Ορχιδέα» της Χρυσοβαλάντους Παπαδοπούλου-Καντίκου     
16 Μαΐ 2018

ΟΧΙ στην εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ λεει ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ

Μοιράσου το άρθρο:

Το Δ/κο Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας, σε ανακοίνωσή του,  καταγγέλλει την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Βόλου για  εκκαθάριση της ΔΕΥΑΜΒ , με κερασάκι , την ρίψη όλων των ευθυνών στους εργαζόμενους , λες και αυτοί διοικούν τα τελευταία 4  χρόνια τώρα !!!!

«Είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων της ΔΕΥΑΜΒ και καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μη παίζει παιχνίδια στη πλάτη των εργαζομένων αλλά, αφού όπως συνεχώς διατυμπανίζει, αυτή διοικεί , να πάρει εκείνες τις αποφάσεις που θα έχουν ευρεία αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα διασφαλίζουν τόσο τη βιωσιμότητα της Επιχείρησης όσο και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας .

Επιτέλους , αυτή η πόλη και οι πολίτες της , πρέπει να σταθούν  στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσουν όλα αυτά , που με το περιτύλιγμα μιας ωραίας επικοινωνιακής χροιάς , από τα δεκανίκια του συστήματος που στηρίζει τη παρούσα δημοτική Αρχή , στέλνουν τη πόλη , στην αγκαλιά των εργολαβικών συμφερόντων βορά των επιχειρηματικών επιδιώξεων της .

Εμείς οι εργαζόμενοι , με όσες δυνάμεις έχουμε, θα σταθούμε απέναντι σ΄αυτές τις επιδιώξεις , θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το καλό της πόλης , όπως μας έχει τάξει ο όρκος που έχουμε δώσει , αλλά θα στηλιτεύουμε αυτά που γίνονται δήθεν για το καλό των πολιτών της , μπαίνοντας ανάχωμα στις επιδιώξεις αυτών που μας διοικούν».

Μοιράσου το άρθρο: