Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την πλαστική σακούλα στη Σκιάθο
16 Απρ 2018
Σύλληψη 4 Πακιστών για 1.480 συσκευασίες αφορολόγητων πακέτων τσιγάρων
16 Απρ 2018

Ξεκίνησε το έργο αποκατάστασης του παραλιακού δρόμου στον Αϊ Γιάννη

Μοιράσου το άρθρο:

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες θεμελίωσης στο κομμάτι του παραλιακού δρόμου του Αί Γιάννη που είχε καταρρεύσει μετά τις μεγάλες πλημμύρες του φετινού χειμώνα. Συνεργεία και μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς ώστε ο δρόμος να είναι έτοιμος μέχρι το καλοκαίρι.

Μέχρι και σήμερα γινόταν προετοιμασία από τα συνεργεία του εργολάβου όμως το έργο είναι ιδιαίτερα δύσκολο όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου ο δήμαρχος Πατής Κουτσάφτης. «Θα πρέπει να δώσουμε λύση με τα υπόγεια δίκτυα της ΔΕΗ, του ΟΤΕ καθώς από και περνά δίκτυο οπτικών ινών αλλά και του νερού. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών». Χρειάζεται να γίνουν πασαλομπήξεις  για να δεθεί το υπέδαφος που εμπεριέχει άμμο.

Η μελέτη του έργου έχει προϋπολογισμού 580.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου με τη αρωγή του ΥΠΟΜΕΔΙ. «Το έργο είναι αναγκαίο και θα πρέπει να γίνει γρήγορα» επισήμανε ο κ. Κουτσάφτης εκφράζοντας την ανησυχία του για το δίκτυο ύδρευσης που είναι κατεστραμμένο και θα πρέπει να αποκατασταθεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες, καθώς αναμένεται μεγάλος αριθμός τουριστών.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: