Εμένα με νοιάζει
16 Απρ 2018
Το Σάββατο η τελετή απονομής των βραβείων ecomobility και free mobility
16 Απρ 2018

Συγκέντρωση την Τετάρτη αλληλεγγύης στο λαό της Συρίας και κατά του πολέμου

Μοιράσου το άρθρο:

Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο λαό της Συρίας μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου και καλούν σε συγκέντρωση στις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης (18/4) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Με ανακοινώσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι σύλλογοι γυναικών νομού Καρδίτσας, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού, ο σύλλογος συνταξιούχων ΙΚΑ και άλλοι. Στις ανακοινώσεις τους τα δυο σωματεία που διοργανώνουν τη συγκέντρωση, τονίζουν. Το συνδικάτο εργατοτεχνιτών, οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων ν. Καρδίτσας :»Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στο λαό της Συρίας.
Καταδικάζουμε τη νέα συντονισμένη ιμπεριαλιστική επίθεση για την εξυπηρέτηση των ανταγωνισμών και των συμφερόντων του κεφαλαίου.
Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους, αφού σε όλες τις χώρες ανά τον κόσμο βιώνουν την ίδια εκμετάλλευση, το ίδιο πετσόκομμα των εργασιακών δικαιωμάτων.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 18 Απρίλη και ώρα 7:30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία απαιτώντας:
Να κλείσουν οι ΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις. Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Καμιά συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις εκτός συνόρων. Να γυρίσουν πίσω οι φαντάροι, τα πλοία, τα αεροπλάνα. Απεμπλοκή τώρα της ελληνικής κυβέρνησης από επεμβάσεις και πολέμους εναντίον άλλων λαών.
Όχι δαπάνες πολεμικές για το ΝΑΤΟ, αλλά για τις ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας».

Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου: «Καταδικάζουμε την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία, που γίνεται μέσα στα πλαίσια των ανταγωνισμών μεταξύ των μεγαλοεπιχειρηματιών για την εκμετάλλευση της ενέργειας. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Συρίας και τους άλλους γειτονικούς λαούς, καθώς και αυτοί βιώνουν την ίδια εκμετάλλευση με εμάς. Καλούμε τους εργαζόμενους να αντιταχθούν στη νέα επίθεση και σε κάθε εμπλοκή πολέμου. Να κλείσουν οι ΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις. Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Καμιά συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις εκτός συνόρων. Να γυρίσουν πίσω οι φαντάροι, τα πλοία, τα αεροπλάνα. Απεμπλοκή τώρα της ελληνικής κυβέρνησης από επεμβάσεις και πολέμους εναντίον άλλων λαών.
Όχι δαπάνες πολεμικές για το ΝΑΤΟ, αλλά για τις ανάγκες της εργατικής λαϊκής οικογένειας».

Μοιράσου το άρθρο: