Αποκαταστάθηκε η βατότητα στο κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου
13 Μαρ 2018
Ενημέρωση των μελών και φίλων της ΕΣΕΚ για την πορεία του συνεταιρισμού
13 Μαρ 2018

Στήριξη στη Θάλεια Στάχτου από το Ε.Κ.Β. και την ΑΔΕΔΥ

Μοιράσου το άρθρο:

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου αλλά και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας, εκφράζουν την στήριξη και συμπαράστασή τους  στην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Μαγνησίας, Θάλεια Στάχτου, που δικάζεται αύριο στα Δικαστήρια του Βόλου.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΚΒ, η κ. Στάχτου δικάζεται «επειδή “αντιλαμβάνεται” διαφορετικά από τις επιθυμίες της Δημοτικής Αρχής Βόλου, τον αγώνα για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Το ΕΚΒ εκφράζει την αντίθεσή του σε τακτικές και μεθόδους, που οι εργαζόμενοι με τους αγώνες τους και η Δημοκρατία με τη θεσμική της θωράκιση, έχουν οριστικά θέσει στο περιθώριο», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση».

Στήριξη και από το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Νομού Μαγνησίας εκφράζει τη συμπαράστασή του στη Θάλειας Στάχτου πρόεδρο συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 το μεσημέρι εκδικάζεται στο Δικαστήριο του Βόλου η μηνυτήρια αναφορά δέκα συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου κατά της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. Η μήνυση αυτή έχει στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την  δράση του σωματείου.

Θυμίζουμε σε όλους, πως τα συνδικάτα προασπίζουν τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους, σε μια περίοδο  μάλιστα που εργασιακές σχέσεις  και εργασιακά δικαιώματα συνεχώς υποχωρούν και πλήττονται.

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών στα Δικαστήρια  Βόλου την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, για να δηλώσουμε πως η συνδικαλιστική δράση δεν πρέπει να ποινικοποιείται, για να στηρίξουμε το δικαίωμα στην εργασία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

        

Μοιράσου το άρθρο: