Το Παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας στηρίζει τη Γυναικολογική Κλινική
13 Μαρ 2018
Στήριξη στη Θάλεια Στάχτου από το Ε.Κ.Β. και την ΑΔΕΔΥ
13 Μαρ 2018

Αποκαταστάθηκε η βατότητα στο κεντρικό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου

Μοιράσου το άρθρο:

Αξιόπιστη χαρακτήρισε τη βατότητα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, ο δήμαρχος Πατής Κουτσάφτης, ενώ επισήμανε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποκατασταθεί η βατότητα και προς τα παραλιακά χωριά, πλην του Μυλοπόταμου όπου η ζημιά στο δρόμο είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Επιπλέον ανέφερε ότι ολοκληρώνονται σύντομα οι αυτοψίες σε όλα τα σημεία του δήμου όπου έχει υποστεί ζημιές το δίκτυο ύδρευσης και ζήτησε συγνώμη από δημότες σε κάποιες περιοχές που ύστερα από 12 μέρες δεν έχει πάει ακόμη το νερό στο σπίτι τους. Επισήμανε ότι οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες και στην ουσία από την αρχή θα πρέπει να μελετηθούν και να κατασκευαστούν δίκτυα ύδρευσης προς Άγιο Ιωάννη, Νταμούχαρη, Παπά Νερό, Τσαγκαράδα, Χορευτό κ.α. «Το έδαφος είναι τόσο σαθρό που ακόμη δεν έχουμε κάνει εκτίμηση από που θα περάσουν τα νέα δίκτυα» επισήμανε.

Επιπλέον ανέφερε ότι ο δήμος ζήτησε και πήρε παράταση από τον ΕΛΓΑ και τα ΠΣΕΑ για να συνεχιστεί η διαδικασία υποβολής δηλώσεων, καθώς ακόμη δεν έχουν προλάβει όλοι οι κάτοικοι και να ελέγξουν τα σπίτια τους καθώς πολλά είναι εξοχικά, αλλά και να πάνε στα κτήματά τους με τους αγροτικούς δρόμους να έχουν καταστραφεί.

 

Μοιράσου το άρθρο: