Σεμινάριο πυροπροστασίας για τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας
14 Φεβ 2018
Μητέρα χτύπησε την ανήλικη κόρη της και συνελήφθη
14 Φεβ 2018

Την Κυριακή το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στη Σούρπη

Μοιράσου το άρθρο:

Λήγει αύριο Πέμπτη στις επτά το απόγευμα η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής στο  3ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και οργανώνεται από την Κίνηση Νέων Σούρπης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούρπης.

Τι είναι το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού: Σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι οι σπαζοκεφαλιές, οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα και οι γρίφοι. Επιλέξαμε να έχουν πρωτεύοντα ρόλο οι γρίφοι. Γρίφος στη διάλεκτο του Κρυμμένου Θησαυρού σημαίνει μια σειρά από οδηγίες ή βοηθήματα, μέσω των οποίων η ομάδα προσπαθεί να βρει απαντήσεις, να οδηγηθεί στα σωστά σημεία και να πάρει την απαραίτητη σφραγίδα επίλυσης του γρίφου. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη Σούρπη, αναδεικνύει ιστορικά (και όχι μόνο) στοιχεία της περιοχής.

 

Όροι συμμετοχής: Συγκροτήστε τη δική σας ομάδα (από 4 έως 6 άτομα) και ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδη αγώνα. Δώστε ένα όνομα στην ομάδα σας και επειδή είναι Απόκριες, μια ομοιόμορφη εμφάνιση (μια μάσκα ή ένα καπέλο είναι αρκετά). Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε σημείο και να βοηθούν για την επίλυση των γρίφων. Μέσο μεταφοράς της ομάδας μόνο τα πόδια σας (απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αλόγων, ημιόνων και άλλων τετραπόδων ή τροχοφόρων).

Απαραίτητα σύνεργα: Ρούχα εκστρατείας, μολύβι και χαρτί, φωτογραφικές μηχανές, laptop. Tablet, κινητά τηλέφωνα και ό,τι άλλο προαιρείσθε.

Για αρχή συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής αύριο Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00.
Δηλώσεις συμμετοχής στην Κίνηση Νέων Σούρπης τηλ. 6984966778 και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούρπης στο Ευγενίδειο Πνευματικό Κέντρο, τηλ. 6936065756.
Και επειδή όλοι οι καλοί χωράνε και όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα και επειδή κακό χωριό τα λίγα σπίτια (φτάνει λέμε…), όλοι οι νέοι και οι νέες, άντε και λίγο μεγαλύτεροι από 12 και πάνω έως 112 ετών, μπορούν να πάρουν μέρος στο τρίτο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.

Πώς θα διεξαχθεί το κυνήγι: Ημέρα διεξαγωγής του κυνηγιού η Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης 11.00 το πρωί, από την πλατεία της Σούρπης. Εκεί θα δοθεί στους αρχηγούς των ομάδων ο πρώτος γρίφος.
Στη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να επιλυθούν συνολικά 10 γρίφοι που θα σας οδηγήσουν στον τερματισμό στο τελευταίο και τυχερό 11ο σημείο.

Έπαθλα: 1η Ομάδα μετάλλια χρυσά, 2η Ομάδα μετάλλια αργυρά, 3η Ομάδα μετάλλια χάλκινα.
Οι λοιπές ομάδες την αγάπη μας, τον θαυμασμό μας και διπλώματα για όλους αναμνηστικά.

Μοιράσου το άρθρο: