Χρηματοδοτείται το έργο αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Αλμυρού-Ευξεινούπολης
13 Φεβ 2018
Μεθαύριο Πέμπτη οι τελικές αποφάσεις του ΟΛΒ για το τέρμιναλ
13 Φεβ 2018

Αντιπαράθεση στην Οικονομική για σύμβουλο σε μονάδα παραγωγής SRF

Μοιράσου το άρθρο:

Αναχρονιστικό χαρακτήρισε το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει η δημοτική αρχή στη διαχείριση των απορριμμάτων, ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας» Μαργαρίτης Πατσιαντάς, στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής όπου μεταξύ άλλων ήλθε προς έγκριση η πρόσληψη συμβούλου και  και εμπειρογνωμοσύνη για συνδρομή στην ομάδα μελέτης σύνταξης νέας περιβαλλοντικής μελέτης διαχείρισης στερεών αποβλήτων, αναφορικά με την κατασκευή μονάδας παραγωγής SRF. H δαπάνη για το σύμβουλο ανέρχεται σε  28.400 ευρώ.

Ο Μαργ. Πατσιαντάς διαφώνησε με τη δαπάνη και χαρακτήρισε αναχρονιστικό το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει τη Δημοτική Αρχή στη διαχείριση των απορριμμάτων. «Είμαι υπέρ της ολοκληρωμένης διαχείρισης, όπως έχει υιοθετηθεί σε πολλές πόλεις της χώρας», τόνισε.

Στη σημερινή της συνεδρίαση η  Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την αποσφράγιση και αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών και Κοινωνικού Παντοπωλείου), του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ και την προμήθεια φρέσκου γάλακτος δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου Βόλο, της Σχολικής Επιτροπής Α’βαθμιας και Β’βαθμιας εκπαίδευσης, του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και της ΔΕΥΑΜΒ, διάρκειας ενός έτους, προϋπολογισμού δαπάνης 524.717,60 €.

Μοιράσου το άρθρο: