Εξετάσεις χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης ΤΑΞΙ
12 Φεβ 2018
Στην έκθεση του Τελ Αβίβ ο Δήμος Σκιάθου
12 Φεβ 2018

4ήμερο Trail στο Νότιο Πήλιο από 1  έως  4 Μαρτίου

Μοιράσου το άρθρο:

Το Μονοπάτι του Νοτίου Πηλίου ξεκινά από την παραλία της Κάτω Γατζέας στον Παγασητικό και περνώντας δια μέσου των χωριών Άγιος Γεώργιος, Πινακάτες, Βυζίτσα, Μηλιές, Νεοχώρι, Συκή, Ξινόβρυση, Αργαλαστή και Λαύκος, καταλήγει στην παραλία του Πλατανιά στο Αιγαίο.

Την 1η μέρα  είναι το ραντεβού στις Μηλιές ακριβώς στις 9 οι συμμετέχοντες  θα ξεκινήσουν  την πεζοπορία τους προς Βυζίτσα, Πινακάτες, Αγ Γεώργιο Νηλείας με κατάληξη στην Γατζέα. Η διάρκεια  της διαδρομής είναι επτά  ώρες και θα περπατήσουν 17 χλμ.

Τη 2η μέρα το ραντεβού  είναι στην Συκή και στις 9 ακριβώς θα ξεκινήσουν  με προορισμό το Νεοχώρι και κατάληξη στις Μηλιές. Η διάρκεια διαδρομής είναι επτά  ώρες και θα περπατήσουν 18χλμ.

Την 3η μέρα  στην Αργαλαστή στις 9 ακριβώς ξεκινούν  με προορισμό την Ξυνόβρυση και κατόπιν την Συκή (διάρκεια διαδρομής 5 ώρες και πεζοπορία 12χλμ.)

Την τελευταία (4η μέρα) και πάλι  στην Αργαλαστή στις 9 ακριβώς θα ξεκινήσουν με προορισμό τον Λαύκο και κατόπιν τον Πλατανιά όπου θα είναι και ο τερματισμός του Trail.  Διάρκεια διαδρομής 5 ώρες και πεζοπορία  14 χλμ

Η έρευνα, o καθαρισμός και η σηματοδότηση της διαδρομής έγινε από εθελοντές του ΕΟΣ Βόλου και του συλλόγου Φίλων των Καλντεριμιών Νοτίου Πηλίου, με την  βοήθεια τοπικών συλλόγων και προσώπων.

Μοιράσου το άρθρο: