Βράβευση του προπονητή και αθλητή Σίμου Σάμιου
6 Φεβ 2018
Μέσω ΑΣΕΠ οι αιτήσεις για τις 28 θέσεις της ΔΕΥΑΜΒ
6 Φεβ 2018

Καταγγελίες ΠΑΜΕ για νόθευση στην εκλογή αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο

Μοιράσου το άρθρο:

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τους διοικούντες του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, ότι νοθεύουν την εκλογική διαδικασία, με τις παρεμβάσεις τους στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης των αντιπροσώπων, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα ψήφου στην εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου και στην εκλογή αντιπροσώπων για τη ΓΣΕΕ.

Σήμερα τα μέλη του ΠΑΜΕ Καρδίτσας, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, προκειμένου να καταγγείλουν τα όσα συμβαίνουν γύρω από το όλο θέμα, αφού την προσεχή Κυριακή έχει προγραμματιστεί εκλογοαπολογιστικό συνέδριο και ενώ έχουν ζητήσει να ενημερωθούν από τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, για τις διαδικασίες εκλογής αντιπροσώπων στα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού και αν όλα έγιναν νόμιμα, απάντηση επίσημη δεν έχουν λάβει. Υπογράμμισαν δε ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να αναδείξουν τις σαθρές διαδικασίες που στόχο έχουν να αλλάξουν τους εκλογικούς συσχετισμούς.

Μάλιστα προ επίρρωση των καταγγελιών τους τα μέλη του ΠΑΜΕ Καρδίτσας, ανέφεραν συγκεκριμένο παράδειγμα δηλαδή σωματείου υλοτόμων σε ορεινό χωριό της Καρδίτσας, το οποίο έχει εκλέξει δυο αντιπροσώπους (εκλογικό μέτρο ανά αντιπρόσωπο  50 ψήφους ), λέγοντας ότι είναι σχεδόν αδύνατον το συγκεκριμένο σωματείο να έχει τόσα ενεργά μέλη. Συμπληρωματικά υποστήριξαν ότι η διοίκηση του ΕΚ δεν σέβεται ούτε την εκλογική διαδικασία η οποία προβλέπει ειδική συνεδρίαση για τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων, η οποία δεν έχει γίνει πέντε μέρες πριν τις εκλογές

Μοιράσου το άρθρο: