Σε τροχιά υλοποίησης το πρόγραμμα ACTIVAGE στο Δήμο Καρδίτσας
5 Φεβ 2018
800.000 ευρώ από την Περιφέρεια στη Μαγνησία για αποκατάσταση ζημιών
5 Φεβ 2018

«Και οι ξένοι έγιναν ντόπιοι» από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Μαγνησίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μοιράσου το άρθρο:

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν.Μαγνησίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, συνδιοργανώνουν την Πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Και οι ξένοι έγιναν ντόπιοι», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Αχίλλειο» στο Βόλο στις εφτά (7) το απόγευμα.

H εκδήλωση περιλαμβάνει θεατρική – χορευτική απόδοση του θέματος από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, με χορούς αντιπροσωπευτικούς των διαφόρων πληθυσμιακών ομάδων που εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Σοφάδων. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όπως τόνισε σε σχετικές δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη «Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων συνδιοργανώνουμε με τον Σύλλογο Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας μια πολύ όμορφη πολιτιστική εκδήλωση και καλούμε όλες και όλους να την παρακολουθήσουν. Η εκδήλωση απευθύνεται στο σύνολο του τοπικού πληθυσμού, και όχι μόνο. Αφυπνίζει και ενισχύει την πολιτιστική συνείδηση και τα πνευματικά ενδιαφέροντα της τοπικής κοινωνίας αλλά έχει και σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πολιτιστικής – παραδοσιακής κληρονομιάς για τις επερχόμενες γενιές».

Μοιράσου το άρθρο: