Στο Δήμο Σοφάδων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης
12 Ιαν 2018
Εγκαίναι έκθεσης με έργα παιδιών για τον κυκλαδικό πολιτισμό
12 Ιαν 2018

Εταιρεία ιταλικών συμφερόντων αναλαμβάνει τη λειτουργία του σιλό στο Λιμάνι

Μοιράσου το άρθρο:

Η εταιρεία «Eurocereali Hellas I.K.E», ελληνοϊταλικών συμφερόντων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, θα αναλάβει τη λειτουργία του σιλό του λιμανιού από το Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου θα έχει έσοδα 5.500 ευρώ το μήνα, μόνο από τη χρήση του κτιρίου, ενώ  ανάλογα με τη διακίνηση των φορτίων θα αυξάνεται μέσω μαθηματικού τύπου και το ποσό που θα λαμβάνει ο ΟΛΒ.

Η παραχωρησιούχος θα πρέπει να προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο από το οποίο να προκύπτει ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών (κατά παντός κινδύνου, ακόμη και από πυρκαγιά, κλοπή, φυσικές καταστροφές κ.λπ.) ποσού τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ευρώ (2.000.000 €) κατ’ έτος ασφάλισης και ασφάλισης εργοδοτικής αστικής ευθύνης ποσού τουλάχιστον δύο εκατομμυρίων ευρώ κατ’ έτος ασφάλισης, για τη συνολική χρονική διάρκεια ισχύος της παραχώρησης.

Αποκλειστικός σκοπός της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης χώρου, με τον εγκατεστημένο μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό, είναι η χρησιμοποίησή του ως βιομηχανική εγκατάσταση χαμηλής όχλησης και ως χώρος αποθήκευσης και διακίνησης αποκλειστικά των δημητριακών που εμπορεύεται η εταιρεία σε όλη τη Θεσσαλία.

Η χρονική διάρκεια της παραχώρησης είναι από 01/01/2018 έως και 31/12/2020.

Μοιράσου το άρθρο: