Προτάσεις Εθνικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών
12 Ιαν 2018
Δεν έγινε η επίσκεψη Π. Καμμένου στην 111 Πτέρυγα Μάχης
12 Ιαν 2018

Εμποροϋπάλληλοι: Όχι στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

Μοιράσου το άρθρο:

Η Διοίκηση της ΟΙΥΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας στο Εμπόριο την Κυριακή 14 Γενάρη 2018, ημέρα όπου τα καταστήματα θα είναι ξανά ανοικτά σύμφωνα με το μνημονιακό θεσμικό πλαίσιο όπου και θα συμμετάσχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση οι Εμποροϋπαλληλοι του Βόλου, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων Βόλου και Ν. Ιωνίας.

Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι τοκογλύφοι , η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι τοπικοί βουλευτές Μεϊκόπουλος, Μπαλής, η Υπουργός Παπανάτσιου κοι μεγάλοι εργοδότες.

Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η προδοτική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άφησε άθικτη.
· Συνεχίζουμε τον αγώνα και την αντίστασή μας να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που επιτρέπουν τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.
· Είναι νόμοι που καταστρέφουν την οικονομία, τον κλάδο, τους εργαζόμενους.
· Είναι νόμοι που κάνουν τους εργαζόμενους ακόμα πιο λάστιχο, που εντείνουν την εκμετάλλευση και διευρύνουν την εργασιακή ζούγκλα.
Συμμετέχουμε όλοι στην Απεργία του κλάδου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 14.1.2018

Μοιράσου το άρθρο: